Lyd og lys til møder og konferencer

JDS er en professionel og kompetent samarbejdspartner til møder og konferencer.
Til møder og konferencer er det meget vigtigt at alle kan høre hvad der bliver sagt i højttalerne, men også at lydniveauet er tilpas. Med vores mange års know-how indenfor branchen, ved vi netop hvordan opgaven løses på den bedste måde. JDS har et større parti højttalerne som er købt hjem til møder og konferencer. Det er højttalere af professionel kvalitet, som er små og kompakte, så de ej fylder ret meget, og undgår at stjæle alt opmærksomheden.

Udover den gode og klare lyd og tale, spiller lyset også en rigtig stor rolle, for at man kan se hvad der foregår på scenen. Det er derfor vigtigt at lyset er positioneret korrekt og lysets styrke er passende.
Vores mange års erfaringer med møder og konferencer, gør JDS til en oplagt samarbejdspartner til levering af den gode og klare lyd, og det passende scenelys. Vi er også leveringsdygtig i film- og video projektion.

JDS er også leveringsdygtig i scener som sammensættes i de ønskede størrelser. Scenerne opfylder naturligvis alle gældende lovkrav.


JDS Mobil Discotek  ·  tlf. 2091 3371  ·  www.jdsmobil.dk  ·  post@jdsmobil.dk
PS: Vi er noget ved musikken!