Mobile diskoteker

Mobile diskoteker behøver ikke fylde en hel idrætshal..! Ofte har vi nemlig DJ's afsted som "1-mands diskotek", som er kompakte og passer ind på ethvert hotel eller restaurant, hvor pladsen kan være begrænset.
Vi sammensætter naturligvis vores mobile diskoteker efter arrangementerne, og har eget lydanlæg og lysshow op til 1.500 mennesker.

Vi sammensætter vores mobile diskoteker efter arrangementerne, for at opnå det bedste resultatet. Vi har derfor ingen "pakke-løsninger". For JDS er det vigtigt både at give dig som arrangør "value for money", men samtidig at vi kan være stolte af det show og ikke mindst, den tekniske opstilling vi leverer til netop dit arrangement. Fælles for alle vores mobile diskoteker er, at vi sørger for ikke at "overdrive" med mængden af det tekniske udstyr. Men også at vi sørger for en altid imødekommende, kompetent og serviceminded DJ, hvis passion er musik som gør folk glade.

Alle vores mobile diskoteker er alt-i-et. Det betyder at, når du bestiller JDS Mobil Discotek til dit arrangement, så sørger vi både for en professionel DJ, klingende lyd, flot lysshow og masser af røg. Du skal blot sørge for, at der er strøm til når vi ankommer. Resten tager vi os af.

Med JDS Mobil Discotek er du i helt trygge og professionelle hænder.

Vi håber, vi har vakt din interesse!


JDS Mobil Discotek  ·  tlf. 2091 3371  ·  www.jdsmobil.dk  ·  post@jdsmobil.dk
PS: Vi er noget ved musikken!