Mobile diskoteker til skolefester

JDS Mobil Discotek er det helt oplagte valg når der skal holdes skolefest. Vores rødder fik for alvor grobund netop til skolefester tilbage i midten af 90'eren. Derfor er skolefester et af vores specialer, da vi er "opvokset" med skolefester.
Til skolernes skolefester kan det være en svær beslutning, hvilken form for underholdning der skal være, da mange skoler ser skolefesten som en fest både for børnene og deres forældre. At vælge JDS Mobil Discotek til at stå for underholdningen til skolefesten er et rigtig godt valg, da vores professionelle og dynamiske DJ vil kunne både få børnene ud på dansegulvet, og ikke mindst de af forældrene der er danseglade. Skolefesten må ikke mislykkes - der går jo et helt år til før der skal holdes skolefest igen.

Om det er de mindre elever fra grundskolens 0. årgang eller om det er de kommende konfirmander i 6. og 7. årgang, så skal vores professionelle DJ nok få sat gang i festen.
I løbet af aftenen arrangerer vi løbende dansekonkurrencer i fællesskab med lærerne eller festudvalget. Dansekonkurrencer til skolefester er en god måde at få løsnet op på børns generthed.

Børnene er til enhver tid hjertelig velkomne til at komme en tur op forbi DJ'en og ønskemusik, eller bede DJ'en om at sende en hilsen til "ham eller hende den søde", igennem mikrofonen. På den måde føler vi, at vi kommer i godt og tæt selskab med børnene.

Skolefesten skal huskes, snakkes om og ses frem til - vælg derfor JDS Mobil Discotek!


JDS Mobil Discotek  ·  tlf. 2091 3371  ·  www.jdsmobil.dk  ·  post@jdsmobil.dk
PS: Vi er noget ved musikken!