Mobile diskoteker til telt- og halballer

JDS spiller ofte til teltballer og halballer. Og ofte spiller vi sammen med et band eller orkester i de danske idrætshaller. Her vil vores kompetente og serviceminded DJ sørge for at den musikalske overgang mellem orkestret og DJ'en altid passer sammen!

Til telt- og halballer kører vi ofte "det tunge gear" i stilling, da idrætshaller er store, der kommer mange gæster og de tekniske krav er større i forhold til de fleste andre arrangementer.
Vi er stolte af at have eget velspillende og klingende lydanlæg samt et stort og flot lysshow op til 1.500 mennesker! Med dét, klarer vi de fleste danske idrætshaller.
Selvom mængden af udstyr er større netop til telt- og halballer, er det vigtigt at der er en god balance mellem det tekniske udstyr og DJ'en. Derfor sørger JDS for at vores DJ's altid er bevidste med både mulighederne og begrænsningerne.

For JDS Mobil Discotek spiller vi den musik, som flest mulige gæster ønsker høre, men vi tager naturligvis altid imod musikønsker. Ved at spille den musik, som de fleste gæster ønsker høre DJ'en med til at nedbringe den ballade, der ofte finder sted til halballer. Vi høre ofte fra halbal-arrangørerne, at balladen at faldende når JDS Mobil Discotek leverer den musikalske oplevelse. Den ros er vi glade og stolte af! :-)


JDS Mobil Discotek  ·  tlf. 2091 3371  ·  www.jdsmobil.dk  ·  post@jdsmobil.dk
PS: Vi er noget ved musikken!