Mobile diskoteker til firmafester

Det gode personale, skal selvfølgelig ikke snydes for en varm sommerfest eller en god traditionel julefrokost, og ej heller firmaets jubilæumsfest :-)

JDS Mobil Discotek har siden 90'erne spillet til et utal af firmafester rundt om i hele Jylland.

JDS er en seriøs samarbejdspartner til firmaer, der vil have et mobil diskotek som er voksen og ansvarlig, uanset om det er til firmaets sommerfest eller om det er julefrokosten, hvor festlokalet skal pyntes op med intelligent computerstyret lys i firmaets farver langs væggene, juletræer i eksempelvis hvid, som reagerer på LED-belysning fra specielle lamper. Dette giver en flot helheds oplevelse.

Til firmafester er der ofte mange forskellige aldersgrupper. Dét er netop ikke en hindring for vores professionelle DJ's, da en af deres fornemmeste opgaver er netop at sammensætte musikvalget, så alle kan komme på dansegulvet, til gode klassikere og hits fra 80'erne og frem til idag.
Vores professionelle og kompetente DJ's ved derfor også, at techno, hardrock m.m. ikke er genrer der er nødvendigt at have med i kufferten.

Mange firmaer ønsker udover et mobil diskotek, også et velspillende orkester. Når du bestiller JDS, sørger vi også gerne for at orkestret får netop det tekniske udstyr de har brug for, for at fremføre deres show. Du og festudvalget skal derfor ikke tænke på nogen af de tekniske udfordringer - hverken PA-anlæg, monitor, PA-mixer, monitor-mixer, stageboxe, gates eller nogen af alle de andre ting :-)


JDS Mobil Discotek  ·  tlf. 2091 3371  ·  www.jdsmobil.dk  ·  post@jdsmobil.dk
PS: Vi er noget ved musikken!