Mobile diskoteker til gymnasie- og handelsskolefester

I JDS er vi meget stolte af at være med helt fremme når det gælder mobile diskoteker til gymnasie- og handelsskolefester.

JDS er derfor det helt rette valg når der skal vælges musik og underholdning til gymnasie- og handelsskolefester. Vi har tilmed over 10-års erfaring med netop disse fester. Til gymnasie- og handelsskolefester gælder det om, udover at holde et brag af en fest sammen med eleverne, at få den omsætningen til at stige i entréen og baren.

Vores professionelle DJ vil sørge for at få sat gang i dansegulvet, uanset om det er til introfesten hvor genertheden endnu ikke er sluppet helt fri, og hvor nogle nye og moderne hits vil sætte gang i festen. Eller om det er festen hvor de gamle gymnasie- eller handelsskoleelever mødes, som skal have serveret en lang perlerække af 80'er klassikere sammen med de absolut allerstørste hits fra 90'erne.

Til gymnasie- og handelsskolefester er det oplagt med kombinationen af et mobil diskotek og band. Når du bestiller JDS kan vi også formidle kontakten til flere bands, som passer perfekt til gymnasier og handelsskoler. Selv ej hvis bandet ikke er booket igennem JDS, sørger vi gerne for at bandet får netop det udstyr de har brug for, for at fremføre deres show. Du som arrangør skal derfor ikke tænke på noget af det tekniske - hverken PA-front, monitor, stageboxe, gates, processorer eller nogen af alle de andre ting :-)

JDS er fast "husorkester" på flere gymnasier- og handelsskoler i Midt- og Vestjylland. Og vi giver naturligvis en god rabat, ved bestilling af JDS Mobil Discotek til alle gymnasie- og handelsskolefester til et helt skoleår.


JDS Mobil Discotek  ·  tlf. 2091 3371  ·  www.jdsmobil.dk  ·  post@jdsmobil.dk
PS: Vi er noget ved musikken!